Kanal 7’nin ilgiyle izlenen Türk yapımı Emanet dizisinin merakla beklenen tanıtımı ekranlara geldi. Emanet 141. Bölüm fragmanı özeti olan 22 Mart Pazartesi tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin 141. Bölümünde Yaman Kırımlı, Yusuf’tan dolayı büyük üzüntü yaşayacak. Issız bir uçurumun kenarına gidip boşluğa bağıran Yaman, “neden” sorusunu soracak. Seher de aynı şekilde, bu acıyla ne yapacağını ve nasıl dayanacağını kendisine soracak. Yaman, içine düştüğü üzüntüyle daha da acıya gömülürken, onu bu acıdan Seher gelip çıkaracak. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Seher, Yaman’la konuşacak ve Yusuf’un kendilerine ihtiyacı olduğunu söyleyecek. Yaman ise “benim de ona ihtiyacım var, hem de çok ama ellerimden kayıp gidiyor” diyecek. Seher ise bu süreçte Yaman’a olan kızgınlığını bir kenara koyacak. Yaman’ın ellerinden tutan Seher, “Şimdi ne öfkenin, ne nefretin zamanı değil. Yusuf için birlikte olmamız, ona güç vermemiz için güçlü olmamız lazım” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak. Yusuf’un son durumu, Yaman ve Seher’in bu duruma karşı neler yapacağı soruları Emanet dizisinin 141. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet 141. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 141. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 141. Bölümü izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yusuf’un durumu her şeyi alt üst edecek. Yaman, çaresiz bir şekilde kalacak. Seher ise yaşananları bir kenara itip, Yusuf için Yaman’ın ellerinden tutacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Heyecanın ve temponun giderek arttığı yapımın yeni bölümünde duygusal anlar yaşanacak. Yaman öfkeden deliye dönerken, Seher Yusuf için gözyaşı dökmeye devam edecek. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan ve Karamel Yapım tarafından Kocaeli Darıca’da çekimlerine devam edilen dizinin yeni bölümünde yine önemli gelişmeler yaşanacak.

Emanet 22 Mart Pazartesi özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 22 Mart 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız rol alıyor. Sevilen dizinin 141. Bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç?