Ekranların en çok izlenen Türk yapımlarından olan Emanet dizisi 142. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Emanet 142. Bölüm fragmanı özeti olan 23 Mart Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımın sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 142. Bölümünde Yaman ve Seher, Yusuf’un üzerine titremeye devam edecek. Yaman Kırımlı, “Her durumda var gücümle savaşırım ama o daha çok küçük” derken, Seher ise “İkimiz de Yusuf için yaşıyoruz şu hayatta. O nasıl bize emanetse, biz de ona emanetiz. Yusuf’a hiçbir şey olmayacak, inanıyorum” diyecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı ve izleyicilerle buluştu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Yaman ve Seher, gözlerini Yusuf’dan ayırmayacak. Onu her an takip edip, kontrol altında tutmaya çalışacaklar. İkbal ise Yaman Kırımlı’nın hareketlerini yakından izlemeye devam edecek. Yaman’ın bu sıralar hiç yapmayacağı hareketler yaptığını kaydeden İkbal, Seher’le de aralarından su sızmadığını, bunun altında kesin bir şey olduğunu, görmedikleri gelişmeler olabileceğini Zuhal’e söyleyecek. Seher de Yusuf’u bir an olsun yalnız bırakmayacak ve onun sağlığı ile yakından ilgilenmeyi sürdürecek.

Emanet 142. Bölüm fragmanı özeti izle

Türk yapımı Emanet dizisi 142. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 142. Bölümünde Yusuf, iyi olduğunu, panik yapmaması gerektiğini teyzesi Seher’e söyleyecek. Seher’in gözü ise her an Yusuf’un üzerinde olacak. Yusuf ayrıca amcası Yaman’ı üzüntülü görerek ona moral vermeye de çalışacak.

sıla türkoğlu (seher kırımlı)

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni bölümünde Yusuf’un sağlığı hakkındaki son durum ekranlara gelecek. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız rol alıyor.

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı)

Emanet 23 Mart özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 23 Mart 2021 Salı özeti fragmanı yayınlandı. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan dizinin 142. Bölümü Salı akşamı saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.