Emanet dizisi kaldığı yerden devam edecek. Dizinin 143. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Emanet 143. Bölüm fragmanı özeti olan 24 Mart Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 143. Bölümünde Yusuf’un hastalığını birlikte atlatmak zorunda olduklarını bilen Yaman ve Seher, Yusuf’un da yardımı ile tekrar yan yana gelecekler. Yaman Kırımlı, Yusuf’un tedavisi için Amerika seçeneğini öne sürecek. Yusuf için alınan son sonuçlarla birlikte Amerika’ya gidebileceklerini Seher’e söyleyecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Seher, Yusuf’un tedavisine Amerika’da devam edilmesi ile ilgili merak ettiklerini Yaman’a soracak. Yaman ise bir ön görüşmenin gerçekleştiğini ve Yusuf’un kabul edilebileceğini Seher’e söyleyecek. Dizinin 143. Bölümünde Yusuf, Yaman ile Seher’in arasında yatmak istediğini ikiliye söyleyecek. İkili bu teklife oldukça şaşıracak. Diğer taraftan İkbal, yeni planları ile ekranlarda olacak. Evdekilerle konuşan İkbal’in ne yapmaya çalıştığı sorusu dizinin 143. Bölümünde yanıt bulacak. “Sizinle önemli bir konu hakkında konuşmam gerekiyor” sözleri ile ekranlara gelecek İkbal’in planları yeni bölüme damga vuracak.

Emanet 143. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi 143. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 143. Bölümünde Seher, sabah uyandığında Yusuf’u göremeyecek ve evin içinde Yusuf’u aramaya başlayacak. Evde Yusuf’u bulamayan Seher, bu kez dışarı çıkacak ve karşısında Yaman Kırımlı’yı görecek. Yusuf’un nereye gittiği sorusunun yanıtı son bölümde ortaya çıkacak.

Sıla Türkoğlu

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. 143. Bölümde Yusuf’a ne olduğu belli olacak. Yaman’ın neden üzgün olduğu ve Seher’e ne cevap vereceği sorularının da yanıt bulacağı yeni bölümde heyecan tavan yapacak.

Emanet 24 Mart özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 24 Mart 2021 Çarşamba özeti fragmanı yayınlandı. Yeğenlerinin kurtulmasını isteyen Yaman ve Seher birlik olacak ve Yusuf’un yanında durmaya devam edecek. Seher ve Yaman, Yusuf’u bir an olsun gözlerinin önünden ayırmamaya çalışacak.

Halil İbrahim Ceyhan