Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinde heyecan sürüyor. Başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımda tempo giderek yükseliyor. Emanet 145. Bölüm fragmanı özeti olan 26 Mart Cuma tanıtımı Kanal 7'nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 145. Bölümünde Yaman Kırımlı, Cenger ile konuşacak ve Seher’in Yusuf’a olan yaklaşımı ve elindeki dosya ile ilgili tereddütlerinden bahsedecek. “O şaşırtıyor beni. Elinde olsa kalbini söküp verecek. Canını, can olsun diye feda edecek ona. Ama o dosyadakiler, bu nasıl mümkün olabilir Cenger? Bir insan hem bu kadar iyi, hem bu kadar kötü olabilir mi? Kim bu kadın, melek mi, şeytan mı?” diyen Yaman Kırımlı, bu sözler ile kafasının ne kadar karıştığını kelimelere dökecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı ve dizi severlerle buluştu. Tük yapımının yeni bölümünde Zuhal, Seher ve Yaman’ın Yusuf ile birlikte misket oynamasını kıskanacak ve Yusuf’un isteklerini hemen yerine getirmelerinden şikayet edecek. İkbal ise Zuhal’e kızacak ve kendine gelmesini isteyecek. İkbal, dosya Yaman’da olduğu sürece ikilinin aralarının düzelmesinin mümkün olmadığını söyleyecek. Seher ise Yaman ile birlikte limon ağacı dikecek. Seher, Yusuf’un sağlığına kavuşacağına inandığını ve ağacın Yusuf’la birlikte büyüyeceğini dile getirecek.

Emanet 145. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 145. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin 145. Bölümünde Seher ve Yaman, Yusuf’u hiç yalnız bırakmayacak ve onunla vakit geçirmeye devam edecekler. Yaman ve Seher, Yusuf’un sayesinde daha da yakınlaşacaklar. Seher’in Yusuf’a olan yaklaşımını yakından gören Yaman ise elindeki dosya ile Seher’in hareketlerinin çeliştiğini düşünmeye başlayacak.

sıla türkoğlu

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Yaman ve Seher, kendilerini bekleyen bu zorlu yolu birlikte yürümek zorunda kalacaklar. Ancak Yaman’ın bir taraftan da Seher ile ilgili kafası iyice karışmaya başlayacak. Yaman, bir taraftan Seher ile yan yana olmaktan dolayı huzursuzluk yaşarken, diğer taraftan ise Seher’in davranışlarını anlamlandırmaya çalışacak.

Emanet 26 Mart özeti fragmanı izle ve oku

Emanet dizisi 26 Mart 2021 özeti fragmanı yayınlandı. Türk yapımının 145. Bölümünde, Yaman Kırımlı’nın Seher ile ilgili düşünceleri değişmeye başlayacak. Yaman, aklındaki soru işaretlerini Cenger ile paylaşacak. Cenger’in vereceği yanıt ise dizinin yeni bölümünde ekranlara gelecek.

Halil İbrahim Ceyhan