Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severler ile buluşan Emanet dizisinde heyecan sürüyor. Dizinin merakla beklenen Emanet 146. Bölüm fragmanı özeti olan 29 Mart Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Emanet’in 146. Bölümünde Yaman ve Seher’in umutsuz bekleyişi yerini umuda bırakacak. Yusuf’u bir an olsun gözlerinin önünden ayırmayan ikili, hastanede testler yapılırken onun yanında olmaya ve ona destek olmaya devam edecekler.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Yaman Kırımlı, Yusuf’a hastalığı ile ilgili her şeyi anlatmaları gerektiğini söyleyecek. Seher ise bunu nasıl yapacaklarını Yaman’a soracak. Yaman ise birbirlerinden ve en çok da Yusuf’tan güç alarak bunu yapabileceklerini söyleyecek. Yaman ve Seher daha sonra Yusuf’un hastanedeki odasına giderek onunla konuşacak.

Yaman Kırımlı, “bizim sana tedavinle ilgili söylememiz gereken şeyler var ateş parçası” dediği sırada odaya hemşire girecek ve doktorun beklediği test sonucunun geldiğini ve acilen ikisini odasına çağırdığını söyleyecek. İkili hemen doktorun yanına gidecek. Doktor, “Yeni yapılan testlerde ortaya çıktı ki Yusuf lösemi değil” diyecek. Bu sırada gözyaşı döken Seher, büyük bir sevinçle Yaman’a sarılacak. Emanet dizisinin son bölümünde Yusuf’un hastalığının ölümcül olmadığı ortaya çıkacak.

sıla türkoğlu (seher kırımlı)

Emanet 146. Bölüm fragmanı özeti izle

Türk yapımı Emanet dizisi 146. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı izleyicilerle buluştu. Dizinin 146. Bölümünde, İkbal ve Zuhal’in gündeminde ise sadece dedektif olacak. İkbal, Zuhal’le konuşacak ve dedektifin Yaman Kırımlı’ya her şeyi anlatması durumunda Yaman’ın kendilerini diri diri gömeceğini kaydedecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde İkbal, evrakların peşine düşecek ve bunun için adam tutacak. Evrakların Yaman’ın eline geçmeden kendisine getirilmesini isteyen İkbal, büyük bir korku yaşamaya başlayacak. Zuhal ise İkbal’e ne yapacaklarını soracak. Gerçeklerin ortaya ne zaman çıkacağı sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak.

Emanet 29 Mart Pazartesi özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 29 Mart 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizide ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) rol alıyor.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)