Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinde heyecan sürüyor. Dizi, 147. Bölümü ile Salı akşamı ekranlarda olacak. Emanet 147. Bölüm fragmanı özeti olan 30 Mart Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 147. Bölümünde Seher, Yaman ile konuşacak ve ona teşekkür edip bir hediye verecek. Yaman ise Seher’e mesafeli durmayı sürdürecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Zuhal İkbal’le konuşacak ve karşı karşıya kaldıkları tehlike ile ilgili öfkesini ortaya koyacak. Yaman’ın gazabından korkan Zuhal, dedektife daha fazla para teklif etme konusunu İkbal’le konuşacak. İkbal ise “Keşke kabul etse de iki katını verip şu meseleden kurtulsak ama adam bize öfkeli, güvenini yitirdi” sözleri ile karşılık verecek. Zuhal ise adamın her şeyi yapabileceğinden korktuğunu söyleyecek.

Emanet dizisinin 147. Bölümünde eve bir zarf gelecek. Cenger, zarfın acil ve önemli olduğunu söyleyip Yaman Kırımlı’ya verecek. Zarfı açan Yaman, Seher’in Selim’e tokat atarken çekilmiş fotoğrafını görecek. Daha sonra ise dedektif ile bir telefon konuşması gerçekleştirecek. Dedektif, “Yaman Bey iyi geceler, ben dedektif Salih Gürpınar. Sanırım gönderdiğim dosyayı aldınız. Sizinle konuşmamız gereken daha çok şey var” diyecek.

sıla türkoğlu

Emanet 147. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi 147. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin büyük bir ilgiyle beklenen 147. Bölümünde gerçekler açığa çıkmaya başlayacak. İkbal’e güvenini yitiren dedektif, Yaman Kırımlı’ya önce bir dosya gönderecek. Daha sonra ise Yaman ile buluşmak istediğini söyleyecek. İkilinin buluşup buluşamayacağı ve İkbal ile Zuhal’in bu buluşmayı engelleyip engellemeyeceği sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Zuhal, gerçekler ortaya çıkarken büyük korku yaşayacak. İkbal ise Yaman’ın gerçekleri öğrenmemesi için her yolu deneyecek. Yaman Kırımlı, dedektif ile buluşmak isteyecek. Seher’e kurulan komplonun ortaya çıkıp çıkmayacağı yeni bölümde belli olacak.

Emanet 30 Mart Salı özeti fragmanı

Türk yapımı Emanet dizisi 30 Mart özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin 147. Bölümü Salı akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

halil ibrahim ceyhan