Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Türk yapımı Emanet dizisinde heyecan sürüyor. Dizi, 149. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 149. Bölüm fragmanı özeti olan 1 Nisan Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 149. Bölümünde, gerçekleri öğrenmek için dedektif ile görüşmeye giden Yaman’ın Seher’in masumiyetini öğrenip öğrenemeyeceği sorusu yanıt buldu. Yaman Kırımlı’nın gerçekleri öğrenmesinin kendileri için bir felaket olacağını bilen İkbal ve Zuhal ise çaresiz bir durumla karşı karşıya kalacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde, İkbal ve Zuhal’in umutsuz bekleyişi sürecek. Dedektifin peşine adam takan İkbal, onlardan gelecek habere kilitlenecek. Dedektifin Yaman ile görüşmeden önce bulunup susturulmasını isteyen İkbal’in hevesi kursağında kalacak. İkbal’in adamları dedektifin izini bulamayacak. Dizinin 149. Bölümünde büyük buluşma gerçekleşecek. Dedektif her şeyi Yaman’a anlatacak. Gerçekleri öğrenen Yaman, Seher’e karşı yaptığı büyük hatanın farkına varacak ve ona yakın davranmaya başlayacak. Seher ise Yaman’daki ani değişimi görecek ve eskiden olduğu haline döndüğünü söyleyecek.

Emanet 149. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi 149. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 149. Bölümünde Yaman Kırımlı gerçeklerin peşine düşecek. Seher’e büyük bir tuzak kuran Zuhal ve İkbal ise paniğe kapılacak. Yaman, dedektif ile buluşup ondan gerçekleri dinleyecek. Yaman’ın İkbal ve Zuhal konusunda neler öğrendiği sorusu ise dizinin son bölümünde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Yaman, fotoğrafını Seher’in çekmecesinde görecek ve bunu Seher’e söyleyecek. Seher ise “insan sevdiklerinin fotoğrafını saklamaz mı” diyerek sevgisini dile getirecek. Bu cevabı alan Yaman’ın kafası daha da karışacak. Seher’in kendisini gerçekten sevip sevmediğini anlayamayan Yaman, yine bir tereddüt yaşayacak.

Emanet 1 Nisan özeti fragmanı

Emanet dizisi 1 Nisan 2021 Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız rol alıyor. Dizinin merakla beklenen 149. Bölümü Perşembe akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

sıla türkoğlu