Türk yapımı Emanet dizisi 151. Bölüm fragmanı özeti olan 5 Nisan 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 151. Bölümünde Seher, Yaman’ın değişmez doğruları hakkında eleştiride bulunacak. Yaman’ın gözlerinin içine bakarak konuşan Seher, sözlerini esirgemeyecek. İkbal ise Seher’in kimlik temin etmeye çalıştığını öğrenip bu bilgiyi Zuhal ile paylaşacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde heyecan daha da tırmanacak. Seher’e gelen zarfı, İkbal teslim alıp hemen Yaman’a götürecek. Dedektif konusunda kendisini belli etmeden işin içinden sıyrılan İkbal, Seher ile ilgili planlarına kaldığı yerden devam etmeye çalışacak.

Emanet dizisinin 151. Bölümünde Seher, Yaman ile önemli bir konu hakkında konuşacak. Seher’in ne konuşacağı ve Yaman’ın ne cevap vereceği yeni bölümde belli olacak. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan dizinin 151. Bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayında olacak.

Emanet 151. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 151. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut oturuyor. Dizinin yapımcısı, aynı zamanda hikayesini de yazan Nazmiye Yılmaz. Dizinin senaryosunu ise Başak Yazı Odası hazırlıyor.

Halil İbrahim Ceyhan

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri var. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekimlerine devam edilen dizinin 151. Bölümü yayında olacak.

Emanet 5 Nisan Pazartesi fragmanı özeti

Emanet dizisi 5 Nisan 2021 Pazartesi fragmanı özeti yayınlandı. Başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile Kanal 7’de yayınlanmaya devam eden dizinin yeni bölümünde yine çok önemli gelişmeler yaşanacak. İzleyicileri ekran başına kilitleyecek bir bölüm olacak. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan dizi, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtıyor. Destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyor ve duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi hafta içi her gün yayınlanıyor.

Sıla Türkoğlu