Televizyon ekranlarının en çok izlenen günlük yapımlarından olan Emanet dizisi, Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin heyecanla beklenen 152. Bölümü ekranlarda olacak. Emanet 152. Bölüm fragmanı özeti olan 6 Nisan Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 152. Bölümünde Yaman Kırımlı ok atışı yaparken yanına Ziya gelecek. “Ben neden Seher’e kötü davrandığını biliyorum. O dosya yüzünden değil mi” diye soracak. Yaman ise abisinden bu sözleri duyunca büyük şaşkınlık yaşayacak. Yaman, Cenger ile yeniden konuşacak ve gerçeği, sadece gerçeği istediğini yineleyecek. Cenger ise cevap olarak, Seher’i kastederek “gözlerine bakın, gerçek kılıktan kılığa girse de gözlerde neyse odur” diyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Yaman Kırımlı, Cenger’in tavsiyesine uyup Seher’in gözlerine bakmaya başlayacak. Mutfakta, oturma odasına Seher’i yalnız bırakmayan Yaman, Seher’in gözlerinin içine bakıp gerçeği anlamaya çalışacak. Seher ise bu bakışlardan rahatsız olup, Yaman’ın kendisine neden öyle baktığını anlamaya çalışacak ve gözlerini neden üstünden ayırmadığını soracak. Yaman “senin gerçek yüzünü görmeye çalışıyorum” diyecek.

Diğer taraftan, Seher’in Yusuf’u kaçırmaya teşebbüs etmesinin, velayeti kaybetmesi için geçerli bir delil olduğu ortaya çıkacak. Bu durumu Yaman’a iletecekler ve işlemlere başlanması için talimat bekleyecekler. “Aklınla değil, kalbinle düşün Yaman. O zaman Seher’in iyi biri olduğunu anlarsın” sözleri Yaman’ın kulağında yankılanacak.

Emanet 152. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi 152. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin 152. Bölümünde Yaman Kırımlı’ya sürpriz bir telefon gelecek. Telefonun diğer ucundaki ses, “Beni öldürmeye çalıştı Zuhal. Yaralıyım, fazla vaktim yok. Gerçekler elimde” sözleri ile Yaman’ı şaşkınlığa uğratacak. Gerçekler nihayet açığa çıkacak mı sorusu dizinin son bölümünde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Yine heyecanlı bir bölüm dizi severlerle buluşacak. Yaman, Seher’i çözmeye, ne yapmak istediğini anlamaya çalışacak. Seher’e güvenmeyen Yaman’ın, önce dosya, daha sonra ise kaçma girişimi ile kafası daha da karışacak. Ancak bu durum uzun sürmeyecek. Gerçekler açığa çıkacak.

Emanet 6 Nisan Salı özeti fragmanı

Emanet dizisi 6 Nisan 2021 Salı özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizide ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) rol alıyor.