Kanal 7’de hafta içi her gün ekranlara gelen ve çok izlenen Türk yapımlarından olan Emanet dizisinde heyecan 153. Bölüm ile devam edecek. Emanet 153. Bölüm fragmanı özeti olan 7 Nisan Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 153. Bölümünde Seher, Yaman Kırımlı’nın Yusuf’u elinden alacağını düşünmeye başlayacak. Bunun için Yaman’ın karşısına dikilen Seher, ona neyin peşinde olduğunu, telefonda konuşmaları duyduğunu, dedektifin kendisi ve Yusuf ile ilgili ne bilgi vereceğini soracak. Ancak gerçekler, Seher’in düşündüğünden çok farklı olacak.

Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, İkbal ve Zuhal aynı odadayken yanlarına gidecek ve Zuhal’e, “öldürtmeye çalıştığın dedektif nerede” diye soracak. Bu sözler karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Zuhal’in ne cevap vereceği ve durumu nasıl inkar edeceği yeni bölümde ortaya çıkacak. Diğer taraftan Ziya, elinde beyaz bir gül varken Seher ile konuşacak. Seher’i güle benzeten Ziya, “Sen bu gülsün Seher, masumsun, kırılgansın, beyazsın ama yapraklarını döktüler senin. Niye üzüldüğünü biliyorum ben” diyecek. Buna karşılık Seher ise Ziya’ya neyi bildiğini soracak.

Sıla Türkoğlu (Seher Kırımlı)

Emanet 153. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 153. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Seher, Yaman’ın dedektif ile yaptığı konuşmayı duyacak ve olayı tamamen yanlış anlayacak. Yusuf’un elinden alınacağını zanneden Seher bir çare aramaya başlayacak. Yaman’ın peşinde olduğu gerçek bambaşka iken Seher, Yaman’ın çekmecelerini karıştıracak ve dosyayı görecek. Fotoğrafı bulan Seher’in bu duruma ne tepki vereceği ve nasıl davranacağı ise dizinin yeni bölümünde belli olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, dedektifin izini sürmeye başlayacak. Gelen numarayı takip ettiren Yaman, numaranın en son sinyal verdiği yeri tespit edecek. Sinyalin bir ormanın içinden geldiğini öğrenen Yaman, hemen oraya doğru harekete geçecek. Ormana tek başına dalan Yaman, dedektifi aramaya başlayacak. Tam umudunu kesmek üzere iken yaralı dedektiften gelen sese dönen Yaman’ın gerçekleri öğrenip öğrenemeyeceği sorusu 153. Bölümde yanıt bulacak.

Emanet 7 Nisan özeti fragmanı

Emanet dizisi 7 Nisan Çarşamba özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 153. Bölümünde yine heyecan tavan yapacak. Seher nihayet her şeyin sebebini anlamaya bir adım daha yaklaşacak. Yusuf ile ilgili korkusu çoğalan Seher, bambaşka bir sonuca varacak. Yaman ise uzun süredir almak istediği cevapların peşine düşecek ve dedektifin izini bulacak. Emanet dizisinin 153. Bölümünde birçok soru yanıt bulurken, yeni sorular da diziye heyecan katacak.

Halil İbrahim Ceyhan