Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisi 154. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 154. Bölüm fragmanı özeti olan 8 Nisan Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 154. Bölümünde Yaman, nihayet dedektife ulaşacak. Artık kendisinden saklanan tüm gerçeklere çok daha yakın olan Yaman, onca acı ve ıstırabın son bulması için dedektifin ağzından çıkacak kelimelere dikkat kesilecek. Dedektif ise ölümcül yarası ile son anlarını yaşamaya başlayacak. Yaman Kırımlı, dedektifi hayata döndürmek için elinden gelen her şeyi yapacak. Dedektife kalp masajı yapan Yaman, “aç gözlerini, ölemezsin, her şeyi anlatacaksın, o masum diyeceksin” sözleri ile dedektifi hayata döndürmeye çalışacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Seher, Yaman’ın çekmecesinde bulduklarını incelemeye başlayacak. Daha sonra Cenger ile konuşan Seher, “sonsuz güven, sonsuz sevgi, bunların hepsi sonsuz bir kedere dönüşürse nasıl çıkılır o yoldan” diyerek umutsuzluğunu Cenger ile paylaşacak. Dizinin en heyecanlı sahneleri ise Yaman’ın gerçeklere ulaştığı anlarda olacak. Dedektifin parmağı ile işaret ettiği yere doğru “gerçeği bulacağım” diyerek koşmaya başlayan Yaman, sonunda asıl belgeleri ve bilgileri bulacak. Dedektifin hazırladığı belgeleri inceleyen Yaman, her şeyin bir yalandan ibaret olduğunu sonunda çözecek. “Hepsi yalanmış. Ne yaptım ben, ne yaptım” diyerek kendisine kızacak.

SILA TÜRKOĞLU (SEHER KIRIMLI)

Emanet 154. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 154. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin merakla beklenen 154. Bölümünde Yaman Kırımlı, dedektifi kurtaramayacak ancak onun işaret ettiği yere giderek uzun zamandır peşinde olduğu gerçeklere ulaşacak. Gerçeklerle yüzleşen Yaman, yaptığı büyük hatanın farkına varacak. Yaman’ın konağa döndüğünde ne yapacağı, Seher’e ne diyeceği sorusu ise dizinin 154. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Türk Yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Seher, gittikçe daha derin bir umutsuzluğa kapılmaya başlayacak. Güven ve sevgi kavramlarını Cenger ile konuşan Seher, bunların giderek kedere dönüştüğünü dile getirecek. Seher’i yeni bölümden bekleyen büyük sürpriz ekranlara gelecek.

Emanet 8 Nisan Perşembe özeti fragmanı

Emanet dizisi 8 Nisan 2021 Perşembe özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Heyecanın ve temponun giderek arttığı dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız yer alıyor.

HALİL İBRAHİM CEYHAN (YAMAN KIRIMLI)