Emanet dizisinde heyecan hız kesmeden sürüyor. Emanet 155. Bölüm fragmanı özeti olan 9 Nisan Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 155. Bölümünde Yaman Kırımlı, bunca zamandır bir yalana inandığının ve Seher’e büyük bir haksızlık yaptığının farkına varacak. Seher’e karşı geçmişte yaptığı tüm yanlışları düzeltmek isteyen Yaman, bunun hiç de kolay bir iş olmadığının farkına varacak. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Seher, “Bir insana güveniyorsun, sonra o insan hiç beklemediğin bir şekilde arkandan vuruyor seni. Hem de ailem, yakınım dediğin biri” sözleri ile duygularını açıkça ifade edecek.

Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, düştüğü hatanın farkına varıp kendisine çok kızacak. Öfkesini ok atarak kontrol etmeye çalışan Yaman, “Nasıl bu kadar kör olabildim ben. Nasıl inandım onun bunları yapabileceğine. Önüme dünyanın bütün kanıtları da serilse, onun yanında olmam gerekmez miydi” sözleri ile pişmanlığını ortaya koyacak. Seher’i uyurken izleyen Yaman, “gözlerine utanmadan bir daha bakabilmek için dünyaları verirdim” diyecek.

Emanet dizisinin 155. Bölümünde Cenger, Yaman’a Seher ile konuşması ve her şeyi anlatması konusunda tavsiyede bulunacak. Yaman ise Seher’e yaptığı büyük haksızlığı onun bilmemesi gerektiğini söyleyecek. İkbal ise bu konuşmaları dinleyecek ve yeni planı için harekete geçecek.

SILA TÜRKOĞLU (SEHER KIRIMLI)

Emanet 155. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 155. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin 155. Bölümünde İkbal, Yaman ile Cenger’in konuşmalarını dinleyip bunu lehine çevirmeye çalışacak. Seher’in yanına giden İkbal, “Bilmen gereken, daha doğrusu sana anlatmam gereken çok önemli bir şey var. Zuhal çok kötü bir şey yaptı” diyecek. Olup bitenleri farklı şekilde anlatacak olan İkbal, Seher’i Yaman’a karşı doldurmaya çalışacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin son bölümünde Yaman, bu zamana kadar Seher’e haksızlık yaptığını, her şeyin bir düzmece olduğunu ve kandırıldığını anlayıp çok pişman olacak. Seher’in gönlünü almak için her şeyi yapmaya hazır olan Yaman’ın bu konuda başarılı olup olamayacağı yeni bölümlerde yanıt bulacak.

Emanet 9 Nisan Cuma özeti fragmanı

Emanet dizisi 9 Nisan Cuma özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Heyecanın ve temponun yüksek olacağı bir bölüm daha ekranlarda olacak. Dizinin 155. Bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da yayınlanacak. İkbal, Seher’i Yaman’a karşı kışkırtıp aralarını bozmaya çalışacak.

HALİL İBRAHİM CEYHAN (YAMAN KIRIMLI)