Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden Emanet dizisi 156. Bölümü ile dizi severlerin beğenisine sunulacak. Emanet 156. Bölüm fragmanı özeti olan 12 Nisan Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 156. Bölümünde Yaman Kırımlı, kaybedilen zamanları telafi etmek ve Seher’e yaptığı büyük haksızlıktan doğan pişmanlığını azaltmak için onu yemeğe çıkaracak. “Şu andan itibaren onu kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Gözlerindeki ışığı, gülüşünü görebilmek için gerekirse dünyayı sereceğim ayaklarına” diyen Yaman Kırımlı, oynanan büyük oyuna inandığı için kendisine kızmaya devam edecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, “Nasıl inandım bu iğrençliğe, anlamadan, dinlemeden nasıl ittim onu bu çukura” diyerek dosyada yer alanları yırtmaya ve parçalamaya başlayacak. Yaman, Seher ile birlikte yemekteyken ceketini çıkarıp ona verecek. Seher ise ceketi istemeyecek ve tekrar Yaman’a verecek. Seher’in bu hareketine bir şey diyemeyen Yaman, düştüğü hatanın farkına yeniden varacak.

İkili yemekteyken birbirlerine önemli mesajlar verecekler. Yaman, Seher ile bir ömür yaşayacağına dair mesaj verirken, Seher ise güven konusunda söylediği sözler ile Yaman’ın güvenine ihanet ettiğini ima edecek.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)

Emanet 156. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 156. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 156. Bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’e yaptığı haksızlığı tersine çevirebilmek için her şeyi yapacak. Onu yemeğe çıkaran, üşümesin diye ceketini veren Yaman, bir ömür mutlu olacaklarına dair sözü ile de Seher’e mesaj verecek. Seher ise sarsılan güveni ile Yaman’ın bu hareketlerine karşılık vermeyi reddedecek. Önce ceketini Yaman’a iade eden Seher, daha sonra ise söylediği sözler ile dikkat çekecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, Seher ile her şeyi konuşmaya karar verecek ve onu karşısına alarak “sana anlatmak istediğim bir şey var” diyecek. Yaman’ın neler anlatacağı ve Seher’in ne cevap vereceği sorusu ise dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Emanet 12 Nisan Pazartesi özeti fragmanı

Emanet dizisinin 12 Nisan 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümü yine büyük bir heyecana sahne olacak. Tüm gerçekler yavaş yavaş açığa çıkarken, İkbal’in yeni planları yine ikiliye zor zamanlar yaşatmaya devam edecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı)