Kanal 7’nin büyük bir ilgiyle izlenen Türk yapımı Emanet dizisi 157. Bölümü ile ekranlara gelecek. Emanet 157. Bölüm fragmanı özeti olan 13 Nisan Salı tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 157. Bölümünde Seher, kırgınlığını her fırsatta dile getirmeye ve Yaman’a sitem etmeye devam edecek. Benzer cümleleri farklı sözcüklerle yineleyen Seher, güven sözcüğünü her fırsatta Yaman’a hatırlatacak. Yaman ile konuşan Seher, “Maddi kayıplar yerine konulabilir ama telafisi olmayan tek şey güvendir” diyecek.

Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Yusuf, kahvaltı masasındayken Seher’e okuduğu kitap hakkında soru soracak. Yusuf’un “Teyze, senin çocukluk kitabın mı, ne anlatıyor” sorusuna Seher, “diyar diyar gezen küçük bir kızın hikayesi” cevabını verecek. Yusuf “niye geziyormuş ki diyar diyar” diye sorunca Seher, Yaman’ın gözlerinin içine bakarak “kırılan kalbinin parçalarını toplamak için birtanem” diyecek.

Dizinin 157. Bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’i kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapacak. Kırdığı her şeyi telafi edeceğini söyleyen Yaman, bulduğu her fırsatta Seher’e bir hediye alacak ve onu mutlu etmeye çalışacak. Seher ise Yaman’ın bu sürekli ilgisine şaşıracak. Dizinin en heyecanlı sahnelerinden birinde ise Seher ile Yaman karşı karşıya gelecek. Seher, Yaman’a “bana söylemek istediğin bir şey mi var, ne olduğunu öğrenmek istiyorum” diyecek. Yaman’ın buna ne cevap vereceği sorusu ise dizinin son bölümünde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan

Emanet 157. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 157. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı izleyicilerle buluştu. Dizinin 157. Bölümünde Yaman, kendisini affettirmek için elinden geleni yapacak. Olup bitenlere anlam vermekte zorlanan Seher’i ise büyük bir sürpriz bekliyor olacak. Yaman’ın çabaları ve Seher’in Yaman’a soruları yeni bölüme damga vuracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde, Seher’i kaybetmeyi istemeyen Yaman, onun güvenini yeniden kazanmaya çalışacak. İkilinin yapacağı konuşmanın birçok soruya yanıt olması bekleniyor.

Emanet 13 Nisan özeti fragmanı

Emanet dizisi 12 Nisan 2021 Salı özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin 157. Bölümü Salı akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun başrolleri paylaştığı yapımda heyecan tırmanmaya devam ediyor.

emanet dizisi nerede çekiliyor