Emanet 158. Bölüm fragmanı özeti olan 14 Nisan Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 158. Bölümünde Seher, kendisinden uzun zamandır saklanan belgeleri nihayet bulacak. Parçaları bir araya getiren ve belgeler ile fotoğrafları net olarak gören Seher, büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Uzun süredir yaşadığı sıkıntıların, Yaman Kırımlı’nın kötü davranışlarının sebebini öğrenen Seher, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Seher Kırımlı, belgeleri görecek ve “bu muydu haftalardır yaşadığım cehennemin sebebi. Her şeyin nedeni bunlar mıydı” diyerek isyan edecek. Yaman Kırımlı ile konuşan Seher, “o gün ne dedim ben sana, şu dünyada güvende hissettiğim bir şu çatının altı, bir de senin yanın dedim” diyerek yaşadığı üzüntüyü kelimelere dökecek. Yaman Kırımlı ise çaresiz kalacak. Seher’in gönlünü yeniden kazanmaya çalışan Yaman, onu mutlu edecek sürprizler hazırlayacak ancak Seher’in gözü hiçbir şey görmeyecek.

emanet dizisi nerede çekiliyor

Emanet 158. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi 158. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Emanet dizisinin son bölümünde Seher, Yaman’ın yatağa serdiği çiçekleri görecek ve ona “ne yapsan artık o günkü kadar güzel kokmayacaklar. Ne yapsan artık geri alamayacaksın zamanı. Ben sana güvendim. Benimle öl desen ölürdüm, sormazdım niye diye. Bitti artık” diyerek yüzüğü parmağından çıkaracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Yaman’ın tüm gelişmelerin ardından kendisini nasıl affettireceği, İkbal’in hangi yeni planlar ile ikilinin arasını daha da bozacağı ve Seher’in atacağı adımlar yeni bölümlerde ekranlara gelecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı)

Emanet 14 Nisan özeti fragmanı Çarşamba

Emanet dizisi 14 Nisan 2021 Çarşamba özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin 158. Bölümü ise Çarşamba akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)