Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisi 159. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 159. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Nisan 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 159. Bölümünde Seher, belgeleri, fotoğrafları gördükten sonra ve Yaman Kırımlı’nın haftalardır devam ettirdiği tavrının sebebini anladıktan sonra büyük bir yıkım yaşayacak. Yaman Kırımlı ise yaptığı büyük hatanın ağırlığı altında ezilecek. İçinden geçenleri Seher’e anlatmak isteyen Yaman, doğru kelimeleri bulmakta zorlanacak. Seher için ise geçmişi unutmak çok zor olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Seher, “çektiğim cezanın nedenini bile bilmeden çırpınıp durdum karşında” derken Yaman ise “ama o dosyadakileri sende gördün. Sen olsaydın inanmaz mıydın, şüphelenmez miydin” diyerek karşılık verecek.

emanet dizisi nerede çekiliyor

Emanet 159. Bölüm fragmanı özeti 15 Nisan Perşembe

Emanet dizisi 159. Bölüm fragmanı özeti olan 15 Nisan Perşembe tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Seher, Yaman’ın hazırladığı sürprizi görüp öfkeden deliye dönecek ve kalpli yastığı parçalayacak. Seher “bir daha kimse bir araya getiremeyecek bu dağılan parçaları” diyecek.

halil ibrahim ceyhan

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde İkbal, Zuhal’i ziyarete gidecek. İkbal’e çok kızan Zuhal, “sen sadece kendi çıkarların için istemişsin beni Yaman’la evlendirmeyi, sadece kendi gücün için” diyecek. Zuhal’in tüm gerçekleri Yaman’a anlatıp anlatmayacağı sorusu ise dizinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak.

sıla türkoğlu