Kanal 7’de hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinin 160. Bölümü yine büyük heyecan yaratacak. Emanet 160. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Nisan Cuma tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 160. Bölümünde Yaman Kırımlı, geçmişte yaşanan acı dolu günlerin geride kalması ve yaşanan üzüntülerin bitmesi içi ne yapması gerektiğinin farkına varacak. Ancak Yaman’ın geçmişi ve yaşadığı acıların buna izin verip vermeyeceği yeni bölümde yanıt bulacak. Uzun zamandır beklenen Seher - Selim yüzleşmesi ise gerçekleşecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin son bölümünde Ziya, kardeşi Yaman’a kızacak. “Sen bizim huzurumuzu kaçıracaksın” diyen Ziya, Yaman’ın özür dilemekten bile aciz olduğunu dile getirecek. Seher ise “sevgi iyi eder insanı. Sevildiği yere koşmalı insan. İtilip tarumar edildiği, güvenini kaybettiği yere değil” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak.

emanet dizisi nerede çekiliyor

Emanet 160. Bölüm fragmanı özeti 16 Nisan Cuma

Kanal 7’nin ilgiyle izlenen Emanet dizisi 160. Bölüm fragmanı özeti olan 16 Nisan 2021 Cuma tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Yaman, tüm yaşananları geride bırakmak isteyecek. “Sana olan öfkem, sana olan inancımdandı. Babam gibi olmamak için hayatta hiç kimseden özür dilemedim. Bir daha hiçbir kadına da güvenmedim, ta ki sana kadar” sözleri ile hem aşkını ilan edecek, hem de özür dileyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde müjdeli bir haber konağa ulaşacak. Selim bulunacak ve ofiste tutulacak. Yaman ve Seher ise hemen onun yanına gidecekler. Bu haberi alan İkbal, artık yolun sonuna geldiğine inanacak. Seher ise Selim’e hesap soracak ve mutluluğunu elinden aldığını, hayatını çaldığını ve yuvasını yıktığını büyük bir öfkeyle söyleyecek.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)