Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün seyirci ile buluşan Emanet dizisinde heyecan giderek tırmanıyor. Dizinin 161. Bölümü ekranlarda olacak. Emanet 161. Bölüm fragmanı özeti olan 19 Nisan Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin heyecanla beklenen 161. Bölümünde Yaman Kırımlı, geçmişte yaşadığı acıları Seher’e anlatacak. Yaman’ın çocukluğu hakkında önemli bilgiler edinen Seher ise gözyaşlarına tutamayacak. Seher, Yaman ile konuşurken “mümkün olsa, Yusuf’a sarıldığım gibi sarılırdım çocukluğuna” diyerek izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’in gözyaşlarını elleri ile silecek. Yaman, “Acısını nereye sığdıracağını bilemez insan. Daha kötüsü olur sonra. Bir günde bin kere bulur, bin kere kaybedersin o zaman” sözleri ile yaşadıklarını özetleyecek. Yaman, “Bir şey yapmak, sevdiğini geri getirmek istersin. Her şey eskisi gibi olsun istersin ama artık çok geçtir” sözleri ile bir vedayı anlatacak. Seher’in konağı terk edip etmediği sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)

Emanet 161. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 161. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin 161. Bölümü dizi severlere duygusal bir sağanak yaşatacak. Gözyaşlarının dinmeyeceği bir bölüm ekranlara gelecek. Seher, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını söyleyip konaktan ayrılık sinyali verecek. Yaman ise onu durdurmaya çalışacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Zuhal’i de zor günler bekliyor olacak. Hapishanede zor zamanlar geçiren Zuhal, üstüne birde koğuştakilerle ters düşecek.

emanet dizisi nerede çekiliyor

Emanet 19 Nisan Pazartesi özeti fragmanı

Türk yapımı Emanet dizisi 19 Nisan 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayına girecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı)