Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisinin merakla beklenen 163. Bölümü ekranlara gelecek. Emanet 163. Bölüm fragmanı özeti olan 21 Nisan tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 163. Bölümünde Yaman, Seher’in, bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı sözlerini hatırlayacak. Kiraz’ın ölümü ise herkesi derinden sarsmaya devam edecek. Ali, Kiraz’ın ölümü ile büyük bir karamsarlığa kapılırken, Yaman Kırımlı’ya da önemli bir soru soracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde hapishanede de hareketlilik başlayacak. Zuhal’in kaldığı koğuşu yöneten kadın, paraların peşine düşecek ve dışarıdaki adamları ile irtibat kurup harekete geçmelerini söyleyecek ve İkbal’i takip etmeye başlayacaklar. İkbal’e ne olacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

SILA TÜRKOĞLU (SEHER KIRIMLI)

Emanet 163. Bölüm fragmanı özeti 21 Nisan

Emanet dizisi 163. Bölüm fragmanı özeti olan 21 Nisan 2021 Çarşamba tanıtımı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, Seher ile konuşacak. Yaman, “son kez bakıyorsun belki sevdiğin kişiye, belki son kez duyuyorsun sesini. Bazen insan kaybetmeden de aynı yükü hissedebiliyor” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın 163. Bölümü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı)