Ekranların çok izlenen yapımlarından olan Emanet dizisinin 164. Bölümü dizi severlerle buluşacak. Emanet 164. Bölüm fragmanı özeti olan 22 Nisan Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 164. Bölümünde Ziya, Yaman ile konuşacak ve ona “Sen Seher’den özür diledin ya, Seher de bu çiçek gibi açacak şimdi. Sen artık sadece bekle” diyecek. Diğer taraftan İkbal, Zuhal’in planı sunucunda kaçırılacak. İkbal, kendisi için bir çıkış yolu bulmak zorunda kalacak ancak işi hiç de kolay olmayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Yaman Kırımlı’ya bir telefon gelecek ve telefonun diğer ucundaki ses İkbal Kırımlı’nın ellerinde olduğunu söyleyecek. Ziya ise bu konuşmalara şahit olacak ve İkbal’in kaçırıldığını öğrenecek. Diğer taraftan kaçıranlar, İkbal’i dövecekler ve bunu kaydedip hapishaneye gönderecekler. İkbal’in dövülme görüntülerini izleyen Zuhal büyük sevinç yaşayacak.

Emanet 164. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 164. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. 164. Bölümde Seher, Yaman’a “Ben, bundan sonrası artık yok, son nefesimi veriyorum dediğimde, mezarın içinden, toprağın altından çıkardın sen. İmkansızdı ama yaptın. Şimdi de yapacaksın” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak.

emanet dizisi seher kırımlı (sıla türkoğlu)

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanı yüksek bölümünde Zuhal, İkbal’i kaçırtacak. İçinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak isteyen İkbal ise canını dişine takacak.

Emanet 22 Nisan özeti fragmanı

Emanet dizisi 22 Nisan Perşembe özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan, Seher Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizi, Ramazan dolayısıyla saat 20.00’de başlıyor.

emanet dizisi Yaman Kırımlı (Halil İbrahim Ceyhan)