Emanet dizisinde heyecan devam ediyor. Emanet 165. Bölüm fragmanı özeti olan 23 Nisan Cuma tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşama açıldı. Dizinin merakla beklenen 165. Bölümünde Seher, İkbal’i aramaya devam eden Yaman’ın yanından hiç ayrılmayacak. Yaman Kırımlı’nın çektiği acıyı gören ve onun ailesine verdiği değerin şahidi olan Seher, ona karşı daha anlayışlı olmaya başlayacak. Yaman maruz kaldığı bu acılar, Seher’in mesafeli tavrını etkileyecek ve aradaki buzlar erimeye başlayacak.

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde, İkbal’i kaçıranlar Yaman’ı telefonla arayacak ve İkbal’in haykırışlarını ona dinletecekler. İkbal, Yaman’ın kendisini kurtarması için ona yalvaracak. İkbal’i kaçıranlar ise Yaman’ın polise haber vermemesini ve talimatları beklemesini söyleyecekler. Seher’le konuşan Yaman, abisinin İkbal’i çok sevdiğini, ona bir şey olursa abisinin çok zor durumda kalacağını söyleyecek. Diğer taraftan ise tüm imkanları seferber ederek İkbal’in yerinin bulunması için çabalayacak.

halil ibrahim ceyhan sevgilisi kim

Emanet 165. Bölüm fragmanı özeti

Türk yapımı Emanet dizisi 165. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Ziya, eve dönen Yaman’dan güzel haber almayı beklerken, hayalleri yıkılacak. Yaman’ın İkbal’i bulamadığını gören Ziya, ondan bir an önce İkbal'i bulup eve getirmesini isteyecek.

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde, hapishanede olan Zuhal’in keyfi yerine gelecek. İkbal’i kaçıranlar onun tüm yaptıklarını itiraf ettirip kayda alacaklar. Zuhal ise bu taktikleri ablasından öğrendiğini hatırlayacak.

Sıla Türkoğlu sevgilisi kim

Emanet 23 Nisan Cuma fragmanı özeti

Emanet dizisi 23 Nisan 2021 Cuma fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Yeni bölümde İkbal’in izini sürenler, onun nerede tutulduğunu öğrenecek ve hemen Yaman’a haber verecekler. Yaman ise vakit kaybetmeden İkbal’in tutulduğu yere baskın düzenleyecek. Yaman’ın İkbal’i bulup bulamayacağı sorusu ise yeni bölümde yanıt bulacak.

emanet dizisi nerede çekiliyor