Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan ve büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği Emanet dizisinde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Emanet 166. Bölüm fragmanı özeti olan 26 Nisan Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 166. Bölümünde Yaman Kırımlı, adamların aramalarını beklerken öfkeden deliye dönecek. Yerinde duramayan Yaman, onlar aramadan İkbal’in yerini bulmak ve onu kurtarmak için harekete geçecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde, İkbal’in tamamen ortadan kaldırılması emri hapishaneden verilecek. Bu talimatı duyan Zuhal ise tedirgin olacak. İşlerin bu noktaya gelmesinden dolayı korku yaşamaya başlayan Zuhal’in ne yapacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Diğer taraftan Seher, Yaman’ı yalnız bırakmayacak. Yaman İkbal’i aramaya giderken Seher de gelip araca oturacak. Yaman onu tehlikeye atamayacağını söyleyip indirmeye çalışacak ancak Seher “sen yanımdayken tehlikede değilim” diyecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı)

Emanet 166. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi 166. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Yaman, İkbal’in izini bulacak ve onun tutulduğu depoya baskın yapacak. Arabanın yanında bekleyen Seher ise silah seslerini duyarak hemen depoya gidecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Son bölümde Seher, Yaman’a bir şey olduğu korkusu ile depoya girecek ve onu karşısında görünce hemen sarılacak. İkilinin İkbal’i kurtarıp kurtaramadığı 166. Bölümde belli olacak.

emanet dizisi nerede çekiliyor

Emanet 26 Nisan Pazartesi özeti fragmanı

Emanet 26 Nisan 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı)