Ekranların çok izlenen yapımlarından olan Emanet dizisi yeni bölümü ile yayında olacak. Emanet 168. Bölüm fragmanı özeti olan 28 Nisan Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Dizinin heyecanla beklenen 168. Bölümünde, yaşanan tüm gelişmelerin ardından Seher odaya geri dönecek. Yaman Kırımlı ise bu duruma çok mutlu olacak. Seher’in bu hareketi ile yeniden umutlanan Yaman’ın kalbinde, aralarındaki ilişkinin düzeleceğine dair bir ümit ışığı yanacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Seher, “her şeyin ait olduğu yerde olması en doğrusu galiba” derken, Yaman Kırımlı, “biz en başında bu evlilik Yusuf için dedik, formalite dedik. Şimdi ise her şeyin gerçek olmasını istiyorum” diyecek. Yusuf ise amcası ve teyzesi ile konuşup, onlardan bir daha küsmemelerini isteyecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı)

Emanet 168. Bölüm fragmanı özeti yeni bölüm

Emanet dizisi 168. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Yusuf’un “küsmeyin, başka odalarda kalmayın, bir yastıkta kocayın” sözlerine Yaman, “inşallah ateş parçası” cevabını verecek. Dizinin 168. Bölümünde ayrıca hapishane de karışacak. İkbal’in bulunmasına çok kızan kadın, onun yerini Yaman’a söyleyeni bulup bedelini ödeteceğini Zuhal’e söyleyecek.

Emanet 28 Nisan fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi 28 Nisan 2021 Çarşamba fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Yaman, Seher ile arasını düzeltmek isteyecek ve onunla konuşacak. Yaman, “İnsan bazen kalbinin hızına yetişemeyip geride kalır derler. Ben çok geride kaldım. Arayı kapatmak istiyorum artık” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak. Seher’in buna ne cevap vereceği sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı)