Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Emanet dizisi son bölümü ile yine büyük heyecan yaratacak. Emanet 169. Bölüm fragmanı özeti olan 29 Nisan 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin merakla beklenen 169. Bölümünde, Yaman Kırımlı’nın ani teklifi sonrasında Seher’in kalbi yerinden çıkacak gibi olur. İki acemi aşık, aşkın ilk adımlarını atmanın heyecanı içine girerler.

Emanet yeni bölüm özeti fragmanı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, “tüm kaçırdıklarımı bir bir tamamlamak istiyorum. Adım adım, seninle. Zamanı sadece ikimiz için geriye sarmak istiyorum. Orada yaşayacak çok şeyimiz var. İşte bu yüzden gel her şeye en baştan başlayalım” diyerek Seher’e elini uzatacak. Seher ise uzatılan eli tutacak.

Kanal 7 emanet dizisi nerede çekiliyor

Emanet 169. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 169. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Zuhal, İkbal’e ses kaydını gönderecek. İkbal, ses kaydını dinlediğinde büyük bir şaşkınlık yaşayacak ve Zuhal’in bunu kendisine nasıl yaptığını sorgulamaya başlayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman’ın teklifi Seher’i şok edecek. Yeni bir hayata atılmaya karar veren ikilinin bu konuda başarılı olup olamayacağı sorusu ise yeni bölümlerde yanıt bulacak. Seher, uzun zamandır beklediği sözleri duymanın heyecanı ile ne cevap vereceğini şaşıracak. Ancak gizliden gizliye Yaman’ın aşkı ile mutlu olacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı) sevgilisi var mı

Emanet 29 Nisan özeti fragmanı

Emanet dizisi 29 Nisan Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Yaman Kırımlı, daha önce aşık olmadığı için çevresine sorular sormaya başlayacak. İnternette de araştırma yapan Yaman, Cenger’e aşkın ilk adımlarına dair sorular soracak.

sıla türkoğlu sevgilisi kim, boyu kaç, dizileri