Kanal 7’nin çok izlenen yapımlarından olan Emanet dizisi 171. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 171. Bölüm fragmanı özeti olan 3 Mayıs 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 171. Bölümünde Yaman ile Seher arasındaki aşk kıvılcımdan yangına dönecek. Baş başa geçirilen vaktin ardından Yaman, Seher’e özel bir hediye verecek. Daha sonra ise Seher’le daha çok vakit geçirmek istediğini söyleyecek. İki aşık el ele konağın içinde gezerken, Zuhal ise delirmenin eşiğine gelecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Zuhal, hapishaneden çıkmak için son kozlarını oynayacak. Delirmek üzere olduğunu söyleyen Zuhal, telefonun diğer ucundaki kişiden yardım isteyecek. İkbal ise yine kötü planlarına devam edecek ve Zuhal’in ortadan kaldırılması için bir plan hazırlayacak. Zuhal’in ölümüne kaza süsü verilecek. Zuhal’in bu kumpastan kurtulup kurtulamayacağı sorusu ise yeni bölümde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan nereli, boyu kaç

Emanet 171. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7

Emanet dizisi 171. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve yayına girdi. Son bölümde Yaman ile Seher baş başa film izleyecekler. Yaman’ı kıskanan Seher ise aşkını belli edecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde heyecan yine tavan yapacak. Yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut’un oturduğu, hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan dizinin senaryosunu Başak Yazı Odası hazırlıyor ve dizi Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekiliyor.

Emanet 3 Mayıs Pazartesi özeti fragmanı

Emanet dizisi 3 Mayıs 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan dizi, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtıyor ve duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor. Ayrıca destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyor.

sıla türkoğlu sevgilisi kim, boyu kaç

Kanal 7 Emanet dizisi oyuncuları isimleri

  • Halil İbrahim Ceyhan (Yaman)
  • Sıla Türkoğlu (Seher)
  • Berat Yusuf Özkan (Yusuf)
  • Gülay Özdem (İkbal)
  • Hilal Yıldız (Zuhal)

yeni başlayacak diziler 2021