Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisi yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Emanet 174. Bölüm fragmanı özeti olan 6 Mayıs Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin merakla beklenen 174. Bölümünde Yaman’ın teklifi ile her şey yeniden en başından başlayacak. Seher ve Yaman, gerçek birer karı koca olmanın heyecanı içine girecekler. Özellikle Seher, ne yapacağını bilemeyecek ve Yaman’dan köşe bucak kaçmaya başlayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde Yaman, kendisinden kaçan Seher’e bunun sebebini soracak. Seher ise kaçamak cevaplar verecek. Yeni bir yaşama başlayan ikili, bu konuda oldukça acemi olacaklar. Diğer taraftan ise hapishanede işler karışacak. Zuhal’in arkasından iş çevirdiğini öğrenen kadın, Zuhal’i dövmeye başlayacak. Oldukça öfkelenen kadın Zuhal’i döverken, Zuhal ise çaresiz bir durumla karşı karşıya kalacak.

halil ibrahim ceyhan sevgilisi var mı, nereli

Emanet 174. Bölüm fragmanı 6 Mayıs özeti

Emanet dizisi 174. Bölüm fragmanı özeti olan 6 Mayıs tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Yaman, Seher’e önemli bir teklif sunacak. Seher’in bu teklife yanıtı ise 174. Bölümde ortaya çıkacak. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun olduğu yapımın son bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

sıla türkoğlu sevgilisi kim, boyu kaç