Kanal 7’de hafta içi her gün dizi severlerle buluşan Emanet dizisinin son bölümünde heyecan tavan yapacak. Emanet 175. Bölüm fragmanı özeti olan 7 Mayıs Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin son bölümünde İkbal acımasız bir hamle yapacak ve Seher'in merdivenlerden düşmesine sebep olacak. Seher’in merdivenlerden düşüp hareketsiz yerde yattığını görenler dehşete kapılacak. Konaktakiler Yaman’a bağıracak ve Yaman hemen Seher’in yanına gidecek. Tüm bu olayların yaşandığı esnada ise İkbal’in hesap edemediği bir gerçek ortaya çıkacak.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’i baygın şekilde görünce hemen alıp hastaneye yetiştirecek. Doktorlar Seher’e acil müdahalede bulunacak ve Seher ölüm tehlikesini atlatacak. İkbal’i ise korku saracak. Birinin kendisini görmesi durumunda büyük sıkıntıya düşeceğini anlayan İkbal, tedirgin olacak. Ziya’nın İkbal’i görüp görmediği sorusu ise dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

sıla türkoğlu boyu kaç, aslen nereli, evli mi

Emanet 175. Bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 175. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin heyecanla beklenen 175. Bölümünde Yaman Kırımlı, kendine gelen ve gözlerini açan Seher’e nasıl düştüğünü soracak. Seher’in başına gelenleri hatırlayıp hatırlamadığı ise yeni bölümde belli olacak.

Emanet 7 Mayıs özeti fragmanı yayında

Emanet dizisi 7 Mayıs Cuma özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 tarafından paylaşılan tanıtımda İkbal’in korku dolu anları ekranlara yansıdı. Seher ölümden dönerken, İkbal’in gerçek yüzünün ortaya çıkıp çıkmayacağı da cevap bulacak sorular arasında yerini aldı.

halil ibrahim ceyhan nereli oynadığı diziler