Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyiciler ile buluşan Emanet dizisinin yeni bölümü Pazartesi akşamı yayında olacak. Emanet 176. Bölüm fragmanı özeti olan 10 Mayıs tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Seher, hastaneden taburcu edilecek ve eve gelecek. Yaman ise Seher’i bir an olsun yalnız bırakmayacak ve ona destek olacak. Yaman Kırımlı, “Benim hayatımın gecesinde şu güneş gibi 20 tane güneş doğsa da, karanlık gecemi aydınlatmaya çalışsa da, sen gelmedikçe Seher olmaz sevgili” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yeni bölümde Seher, yatakta yatmayı ve dinlenmeyi kabul etmeyecek. Yusuf’u hatırlatan Seher, onun kendisine ihtiyacı olduğunu dile getirip kalkmak isteyecek. Yaman ise doktorların söylediklerinden çıkmaması gerektiğini söyleyip Seher’i durduracak. Ziya ise İkbal ile yüzleşecek. “Sen çok kötü şeyler yapıyorsun İkbal” diyen Ziya, İkbal’e gözdağı verecek. Bununla da yetinmeyen Ziya, gördüklerini ve bildiklerini Yaman’a anlatmak isteyecek. Ziya’nın Yaman’a neler anlatacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

halil ibrahim ceyhan nereli oynadığı diziler

Emanet 176. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti

Emanet dizisi 176. Bölüm fragmanı özeti olan yeni bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Seher, iyileşmeyi beceremeyeceğini Yaman’a söyleyecek. Yaman ise onun düşmanların en büyüğü ile savaştığını, bunu da kolayca atlatacağını kaydedecek.

Emanet 10 Mayıs özeti fragmanı Kanal 7

Emanet dizisi 10 Mayıs Pazartesi özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Ziya’nın Yaman ile konuşması merakla beklenirken, İkbal ise gözünü Ziya’nın üzerinden ayırmayacak. Dizinin yeni bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

sıla türkoğlu boyu kaç, aslen nereli, evli mi