Emanet dizisinin merakla beklenen tanıtımı dizi severlerle buluştu. Emanet 177. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Yaman, Seher’in eski sağlığına kavuşması için ona yardımcı olmaya çalışacak. Seher ise iyileşemediği için şikayete başlayacak. Seher’in bu durumuna kızan Yaman, “Ne oldu, dün yapabiliyordun bu hareketleri, başkası için her şeyi göze alırsın ama konu kendin olunca pes ediyorsun. Bu kabul edilemez. Topla hadi kendini” diyecek.

Emanet 11 Mayıs Salı fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Yeni bölümde İkbal, bir çıkış yolu arayacak. “Bir yolunu bulup Ziya’yı susturmam lazım. Yoksa Yaman sağ bırakmaz beni” diyerek korkusunu açığa vuracak. İkbal’in içinde bulunduğu zor durumdan nasıl kurtulacağı ve ne plan yapacağı sorusu yeni bölümlerde yanıt bulacak.

sıla türkoğlu boyu kaç, aslen nereli, evli mi

Emanet 177. Yeni bölüm fragmanı özeti

Emanet dizisi 177. Yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Yaman, eve geldiğinde Seher’in mutfakta olduğunu öğrenecek. Bu duruma oldukça öfkelenen Yaman, Seher’i kucaklayıp yatağına götürecek. Seher ise sıkıldığı için ayağa kalktığını, ağrısı sızısı olmadığını söyleyecek ancak Yaman bildiğini okuyacak.

Emanet 11 Mayıs özeti fragmanı

Dizi severlerin heyecanla beklediği Emanet dizisi 11 Mayıs 2021 Salı özeti fragmanı ekranlara geldi. Dizinin başrollerinde Seher Kırımlı rolü ile Sıla Türkoğlu ve Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan rol alıyor. Dizinin 177. Bölümü Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

halil ibrahim ceyhan nereli oynadığı diziler