Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisinin son bölümü yine çok konuşulacak. Emanet 178. Bölüm fragmanı özeti izle, Emanet 12 Mayıs özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 178. Bölümünde Seher, Ziya ve İkbal hararetli bir şekilde tartışmanın ortasındayken orada bulunacak. Bu durumu gören İkbal ise büyük korkuya kapılacak. Seher’in konuşulanları duymasının, her şeyin bitmesi anlamına geldiğini bilen İkbal, bu durumdan nasıl kurtulacağını düşünmeye başlayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin son bölümünde Seher, Yaman’ın hazırladığı sürprizin peşine düşecek. Sürprizin ne olduğunu öğrenmek için Yaman’ı sıkıştıracak ancak cevap alamayacak. Sürprizi çok merak eden Seher, adım adım Yaman’ı izleyip, sürprize dair bir ipucu bulmaya çalışacak. Yaman ise sürprizin Seher’in çok yakında olduğunu söyleyip onun daha da merak etmesini sağlayacak.

Emanet dizisinin 178. Bölümünde İkbal, artık çok daha dikkatli hareket etmesi gerektiğini kendi kendine tekrarlayacak. Artık hataya yer olmadığını söyleyen İkbal, her şeyin açığa çıkmaması için yeni planlar hazırlayacak. İkbal’in planları ve yapacaklarının nelere yol açacağı sorusu ise dizinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak.

sıla türkoğlu boyu kaç, aslen nereli, evli mi

Emanet 178. Bölüm fragmanı 12 Mayıs özeti izle

Emanet dizisi 178. Bölüm fragmanı olan 12 Mayıs özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin son bölümünde İkbal, Yaman ve Seher aşkını bitirmek için bir yol bulmak zorunda olduğunu söyleyecek. Bunun için her yolu düşünen ve daha önce bir çok plan yapıp bunlarda başarısız olan İkbal, yeni bir planla ortaya çıkacak. İkbal’in bu plan için kimi aradığı ve kimi bulmasını istediği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Seher, İkbal ile Ziya’nın konuşmasına denk gelecek. Yolun sonuna gelen İkbal, yeni planlarla durumdan sıyrılmaya çalışacak. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun rol aldığı dizinin 178. Bölümü Çarşamba akşamı saat 20.00’de dizi severlerin beğenisine sunulacak.

halil ibrahim ceyhan nereli oynadığı diziler