Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinin son bölüm tanıtımı dizi severlerle buluştu. Emanet 179. Bölüm fragmanı özeti izle 13 Mayıs Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin heyecanla beklenen 179. Bölümünde yine heyecan yüksek olacak. Dizinin 179. Bölümüne Seher’in “sana evet dediğimde hayatımın en uzun yolunu seçtim zaten, hem de sonunun nereye varacağını umursamadan” sözleri damga vuracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle aramalarına cevap olarak yayınlandı. Dizinin son bölümünde İkbal yine kötü planlarını sürdürecek. Bu planlara yeni birini dahil eden İkbal, onu geçmişi ile sıkıştırıp Seher’i aradan çıkarması için tehdit edecek. Artık gözünü karartan İkbal, Seher ile Yaman’ın ilişkisini bitirmekten başka çaresinin olmadığını görerek harekete geçecek. İkbal’in yeni planının ne olduğu ve Seher’e karşı hangi hamleyi gerçekleştireceği sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

Diğer taraftan ise Seher merakına yenik düşecek. Bir süredir sürprizin ne olduğunu bulmaya çalışan Seher, sürprize dair ipucunun Yaman’ın çekmecesinde olduğunu düşünüp bakmaya gidecek ancak daha büyük bir sürprizle karşılaşacak. Çekmecede bulduğu notta “Sana, bana güven demiştim” notunu bulacak ve o sırada Yaman gelecek. Seher, yakalanmanın verdiği mahcubiyet ile Yaman’a bir şey diyemeyecek.

sıla türkoğlu boyu kaç, aslen nereli, evli mi

Emanet 179. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 179. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 179. Bölümünde Zuhal de ölümle burun buruna gelecek. Koğuştaki kadın, “şimdi baş başa kaldık sinsi sosyete, sen kim, benim yerimi almak kim” diyerek yanında taşıdığı kesici aleti çıkaracak ve Zuhal’e doğrultacak. Zuhal’in bu durumdan nasıl kurtulacağı ya da başına ne geleceği yeni bölümde belli olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde evdeki kadın Yaman ile konuşacak ve ona söylemesi gereken çok önemli bir şey olduğunu dile getirecek. Yaman “yengem size bir şey mi söyledi” diye soracak. Kadının Yaman’a ne anlatacağı ise son bölümde ortaya çıkacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 fox tv, star tv, show tv

Emanet 13 Mayıs özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 13 Mayıs Çarşamba özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin Çarşamba akşamı saat 19.00’da başlayacak olan 179. Bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı yapımın 179. Bölümünde Seher yine büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacak.

halil ibrahim ceyhan nereli oynadığı diziler