Kanal 7’nin sevilen Türk yapımlarından olan Emanet dizisinin 183. Bölümü yine çok konuşulacak. Emanet 183. Bölüm fragmanı özeti izle olan 19 Mayıs Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerle buluştu. Dizinin heyecanla beklenen 183. Bölümünde Seher, Yaman’ın da yardımı ile ayağa kalkamaya çalışacak. Yaman’ın ellerinden tutup güç alan Seher, ayaklarının üzerine basacak ve bu duruma çok sevinerek Yaman’a sarılacak. Yusuf da bu müjdeli haberi konaktaki herkese duyuracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle ekranlardaki yerini aldı. Hafta içi her gün yayınlanan dizinin yeni bölümünde İkbal, Seher’in ayaklandığı haberini alınca öfkeden deliye dönecek. Seher’in doktoru ise İkbal’e o iğneyi bugün de yapamazsa Seher’in hızlı iyileşeceğini söyleyecek. Bu sözlere bağırarak karşılık veren İkbal, kadının kollarından tutup onu korkutacak ve Seher’in hiçbir şartta iyileşmemesi gerektiğini söyleyip, bu işi çözmesini isteyecek.

yeni başlayacak diziler listesi 2021

Emanet 183. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 183. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Zuhal hakkındaki sorular da yanıt bulacak. Zuhal’in ölüp ölmediği 183. Bölümde ortaya çıkacak. Koğuştaki kadınlar Zuhal’i uyandırmaya çalışacak, Zuhal’den ise bir tepki alamayacaklar.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Seher, Yaman’a bir an olsun yalnız bırakmadığı için teşekkür edecek. Yaman ise aksinin mümkün olamayacağını dile getirecek. Diğer taraftan Yaman, Seher’in iyileşmesi ile ilgili kafasındaki soru işaretlerini Cenger ile paylaşacak.

sıla türkoğlu boyu kaç evli mi nereli

Emanet 19 Mayıs özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 19 Mayıs 2021 Çarşamba özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Yeni bölümde Yaman, “eğer sonuçlar temiz çıktıysa biz bütün bu süreci neden yaşadık” sorusunu Cenger’e soracak. Daha sonra Belgin’i çağıran Yaman, bunun nasıl olduğunu öğrenmeye çalışacak. Belgin’in tedirgin hareketlerinden şüphelenen Yaman’a bir de önemli mesaj gelecek. Bu mesajda Belgin’in geçmişine dair bir şey çıkmadığı ancak hesabında bir fizyoterapiste göre astronomik miktarda para olduğu cümleleri yer alacak.

halil ibrahim ceyhan evli mi, sevgilisi kim