Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Emanet dizisinin son bölüm tanıtımı yayına girdi. Emanet 184. Bölüm fragmanı özeti izle 20 Mayıs Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 184. Bölümünde Yaman, Nedim ile konuşacak ve Belgin’in kaçtığı bilgisini verecek. Nedim ise Yaman’ın şüphelerinde haklı olduğunu ve kadının geçmişinin kirli olduğunu kaydedecek. Tüm bu konuşmaları dinleyen İkbal ise korkup beklemeyi sürdürecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle tanıtımı ekranlara geldi. Son bölümde Yaman, Belgin’in kaçışının ardından öfkelenecek ve İkbal’e bu işin arkasında başka şeyler olduğunu söyleyip, yılanın başını bulup ezeceğini kaydedecek. İkbal’in sessizliği ise yeni bölüme damga vuracak. Bu gelişmelerin ardından Belgin ile aralarında hiçbir bir bağ olmadığından emin olmaya çalışan İkbal’in ne yapacağı sorusu son bölümde yanıt bulacak.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler

Emanet 184. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 184. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. 184. Bölümde Yaman, Seher’in bahçede dolaştığını görünce çok sevinecek. Seher, güneşin iyi geleceğini düşünerek bahçeye çıktığını söyleyince Yaman her fırsatta olduğu gibi yine Seher’e sarılacak. Yaman daha sonra Seher’e olup bitenleri anlatacak ve Seher bir daha yürüyemesin diye ona yanlış iğne yapıldığını dile getirecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Yeni bölümde Yaman, hapishaneye giderek Zuhal ile konuşacak. Onun bu gelişmeler hakkında bilgisi olup olmadığını öğrenmeye çalışacak. Zuhal’in tanıtıma yansıyan “Ablam” sözünün devamında neler anlatacağı merak konusu olurken, Zuhal’in yine hiçbir şey söylemeyeceği tahmin ediliyor.

emanet dizisi nerede çekiliyor oyuncu kadrosu

Emanet 20 Mayıs özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 20 Mayıs Perşembe özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Son bölümde Zuhal, ablası ile telefonda konuşacak ve Seher’i kötürüm bırakmaya çalıştığını bildiğini söyleyecek. İkbal ise bunları nereden öğrendiğini soracak. Zuhal’in bu kozla İkbal’i tehdit edeceği ve hapishaneden kurtulmanın bir yolunu bulacağı bekleniyor. 184. Bölüm Perşembe akşamı saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak.

  sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler