Kanal 7’de hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinde heyecan giderek tırmanıyor. Emanet 188. Bölüm fragmanı özeti izle 26 Mayıs Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 188. Bölümünde Yaman Kırımlı, Seher’e ok atmayı öğretecek. İkili arasındaki romantik dakikalar dizinin son bölümüne damga vuracak.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Selim daha da sabırsızlanacak. Bir an önce harekete geçmek isteyen Selim, ittifak kurduğu adamlara baskı yapacak. Seher için her şeyi göze almaya hazır olan Selim’in ne yapacağı yeni bölümde belli olacak.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı) evli mi sevgilisi kim

Emanet 188. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 188. Bölüm fragmanı özeti izle olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. 188. Bölümde Yaman, İkbal ile konuşacak. Belgin’in takıntılarından söz edip, İkbal’e haksızlık yaptıklarını dile getirecek. Ancak İkbal’in söyleyeceği bir söz Yaman’ı kuşkulandıracak ve onun peşine dedektif takacak.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Türk yapımı Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin senaryosu, olayların akışı ve dizi karakterlerinin davranış şekilleri izleyiciler tarafından yoğun olarak eleştirilmeye devam ediyor. Küçük bütçeli bir dizi olan Emanet dizisinde birçok senaryo ve kurgu hatası bulunurken, Nazmiye Yılmaz’ın bu eleştirilere karşı dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl düzenlemeler yapacağı merak ediliyor.

emanet dizisi nerede çekiliyor oyuncu kadrosu

Emanet 26 Mayıs özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 26 Mayıs Çarşamba özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Yaman Kırımlı gibi çok zeki biri olarak izleyiciye sunulan bir karakterin gözünün önünde olan olayları algılayamamasının mantıksızlığı konuşuluyor. Ayrıca, başından bu kadar olay geçen Seher’in, karakterinin daha mantıklı olması gerekirken, oradaki mantık hataları da göze çarpıyor. Dizi izleyicileri, dizideki bu mantık hatalarına sık sık vurgu yapıyor ve dizinin daha sağlam bir kurguya oturmasını istiyor.

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri