Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinin son bölüm tanıtımı yayına girdi. Emanet 193. Bölüm fragmanı özeti izle 2 Haziran Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 193. Bölümünde Seher, Selim’in elinden kurtulmaya çalışacak ancak bunu başaramayacak. Yaman ise Camgöz’ü sıkıştırıp Selim’in yerini öğrenmeye çalışacak. Camgöz’ün silahlarına el koyan Yaman, Camgöz’ü arayıp silahlara karşı Selim diyecek. Camgöz ise bu teklifi ve Yaman’la buluşmayı kabul edecek.

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Yeni bölümde İkbal peşindeki adamın kim olduğunu öğrenecek. Dedektifin onu adım adım izlediğini anlayan İkbal, Yaman’ın kendisini takip ettirdiğini anlayıp buna göre tedbirler almaya çalışacak. İkbal’in dedektife ve Yaman’a oynayacağı oyunlar yeni bölümlerde dizi severlerle buluşacak.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler

Emanet 193. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi 193. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. 193. Bölümde Selim, kendisinden emin bir şekilde her şeyin yakında sona ereceğini ve Seher için nelerden vazgeçtiğini söyleyecek. Camgöz ise silahlarına kavuşunca Selim’in adresini Yaman’a verecek. Selim’in tehlikeli biri olduğunu söyleyen Camgöz, sağının solunun belli olmayacağını Yaman’a söyleyecek.

Emanet 2 Haziran Çarşamba özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 2 Haziran Çarşamba özeti fragmanı izle izleyicilerle buluştu. Son bölümde diziye Yaman’ın “herkesi dost edin ama herkesi düşman edinme. Hele Yaman Kırımlı’yı asla” sözleri damga vuracak. Selim’in Seher’i tuttuğu yere giden Yaman’ın Seher’i kurtarıp kurtaramayacağı sorusu son bölümde yanıt bulacak.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler

Emanet yeni bölüm fragmanı izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı izle araması yapanlar için tanıtım paylaşıldı. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı yapımın çekimlerine devam ediliyor. Sezon finali yaklaşan dizide heyecan giderek artıyor. Yeni bölüm Çarşamba akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv