Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türk yapımlarından olan Emanet dizisi son bölümü ile yine çok konuşulacak. Emanet 196. Bölüm fragmanı özeti izle 7 Haziran Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerin dikkatine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 196. Bölümünde Yaman Kırımlı, kan kaybına daha fazla dayanamayacak ve yere yığılıp baygınlık geçirecek. Hayati tehlike ile karşı karşıya gelen Yaman’ı kendisine getirmeye çalışan Seher ise büyük çaba gösterecek. Yaman, “Yusuf sana emanet, emanetimize iyi bak” diyerek yere düşecek. Seher ise “Hayır, bırakamazsın beni, aç gözlerini ne olur, beni bırakamazsın” diyerek onu kendisine getirmeye çalışacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman’ı hastaneye yetiştirecekler ve kontrol altına alacaklar. Yaman’ın hayati tehlikesi devam ederken Seher, “bizi bırakmayacaksın, ne olur uyan, çünkü başka türlüsü mümkün değil” diyecek ve bu sese uyanan Yaman ise “bırakmayacağım, ben bir söz verdim mi tutarım” diyecek.

halil ibrahim ceyhan (yaman kırımlı) evli mi sevgilisi kim

Emanet 196. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 196. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtımı yayınlandı. Dizinin 196. Bölümünde dedektif, tüm delilleri toplayacak ve İkbal’in planladığı tüm kötülükleri ortaya çıkaracak. Seher’e iftira atmak için hazırlanan dosyanın da İkbal’in eseri olduğu ortaya çıkacak. Ziya ise bu konuşmalara şahit olacak ve bu kötülükleri İkbal’in yaptığını anlayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde İkbal’in planlarının detaylarını Yaman da öğrenecek. Belgin’in verdiği yalan ifadenin de altında ne olduğu anlaşılacak. Kendisini İkbal’in tuttuğu anlaşılmasın diye Yaman’a aşık olduğu yalanını ortaya attığı anları yeniden hatırlayan Yaman buna çok öfkelenecek.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler

Emanet 7 Haziran özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 7 Haziran 2021 Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde İkbal ise Yaman’dan henüz haber almadan önce Cenger ile konuşacak ve “Ya Yaman öldüyse” sorusunu soracak. Cenger ise “Düşmanlarının onun ölümünü dört gözle beklediğini biliyorum ama merak etmeyin Yaman Bey sağ salim dönecektir” cevabını verecek.

  yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv