Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerle buluşan Emanet dizisinin son bölümü büyük sürprizlerle ekranlara gelecek. Emanet 197. Bölüm fragmanı özeti izle 8 Haziran tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 197. Bölümünde İkbal ölecek. Yaman ve Seher hastane odasındayken telefon gelecek ve Yaman, İkbal’in ölüm haberini aldığında çok şaşıracak. Ziya ise İkbal’in ölümü ile büyük şok yaşayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayına girdi. Emanet dizisinin yeni bölümünde Ziya, İkbal’in de Kevser gibi öldüğünü söyleyince Yaman bu sözlere çok şaşıracak. Ziya, “eden bulur, İkbal bunu hak etti” diyerek son günlerde öğrendiği gerçekler karşısında tepkisini dile getirecek. Yaman ise Seher ile konuşacak ve ona “İkbal Kırımlı diye biri hayatımızda hiç olmamış gibi, adı da yaptığı kötülüklerle birlikte gömülecek” diyecek.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler

Emanet 197. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 197. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayınlandı. 197. Bölümde İkbal’in otopsisini yapan doktor şüpheye düşecek ve Kevser Kırımlı’nın adli tıp raporunu raflardan çıkarıp tekrar inceleyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Zuhal, aldığı bir telefon ile büyük şaşkınlık yaşayacak. Cenger Zuhal’i arayacak. Zuhal ise olup bitenlerin ortaya çıktığını zannedecek. Akli dengesi her geçen gün daha da kötüye giden Zuhal’in ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

Emanet 8 Haziran Salı özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 8 Haziran Salı özeti fragmanı izle ekranlardaki yerini aldı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin 197. Bölümü Salı akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler