Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve dizi severleri ekran başına kilitlemeyi başaran Emanet dizisinin son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Emanet 199. Bölüm fragmanı özeti izle 10 Haziran Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve izleyicilerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin heyecanla beklenen 199. Bölümünde Ziya’nın akli dengesi daha da kaybolacak. Kullandığı ilaçlardan dolayı davranışları daha da dengesizleşen Ziya, İkbal’in hayali seslerini duymaya başlayacak. Ayrıca Cenger’in de kendisini suçladığını düşünmeye başlayan Ziya’nın ne yapacağı sorusu 199. Bölümde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayına girdi. Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman, abisinin doktoruna hesap soracak. İlaçların ne işe yaradığını soran Yaman, abisinin ömrü boyunca bu ilaçları kullandığını ve ilaçların hiçbir işe yaramadığını dile getirecek. Doktor ise o ilaçların Ziya’ya yazdığı ilaçlar olmadığını söyleyecek. Bu cevap karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Yaman Kırımlı, İkbal’i ve Kevser’i abisinin öldürdüğünden emin olacak ve bunu Seher’e nasıl anlatacağını düşünmeye başlayacak.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli oynadığı diziler kaç yaşında

Emanet 199. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 199. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlara geldi. 199. Bölümde İkbal’in ölümü ile emniyet tarafından da soruşturma başlatılacak. Bunun için yüz yüze sorgular başlayacak ve Ziya’nın da ifadesi alınmak istenecek. Yaman’ın bu duruma vereceği tepki yeni bölümde belli olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Yaman, Cenger ile konuşacak ve cinayeti abisinin işlediğini söyleyecek. Abisinin kullandığı ilacın, doktorun yazdığı ilaç olmadığını kaydedecek. Seher ise bu konuşmalara şahit olacak.

Emanet 10 Haziran özeti fragmanı izle

Türk yapımı Emanet dizisi 10 Haziran Perşembe özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam edilen ve başrollerini Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın paylaştığı dizinin 199. Bölümü saat 19.00’da başlayacak.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler