Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisinde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Emanet 200. Bölüm fragmanı özeti izle 11 Haziran Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Emanet dizisinin 200. Bölümünde konakta yine büyük bir şok yaşanacak. Ziya düşerek ağır yaralanacak. Hastaneye kaldırılan Ziya’nın hayati tehlikesi devam ederken, Ziya’ya ne olacağı sorusu 200. Bölümde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman Kırımlı, olup bitenler karşısında çaresiz kalacak ve isyan edecek. Yaman “hiçbir şey yapamıyorum, boğuluyorum. Gerçekleri öğrenince abime olacaklardan korkuyorum” diyecek. Cenger ise hastanede Seher ile konuşacak ve ona “bazı acılar dilsizdir, yakar. İnsan nefes bile alamaz. Her şeyi göze alır o anda, ölümü bile” sözlerini söyleyecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri

Emanet 200. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 200. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayına girdi. 200. Bölümde Seher, ablasının katilinin peşinde olmaya devam edecek. Büyük cinayeti aydınlatmak isteyen Seher, yeni ipuçlarına ulaşacak. Yaman ile konuşan Seher, ablasının kendisi için ne kadar değerli olduğunu anlatacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Yeni bölümde Yaman, Seher ile konuşacak ve “ablanın katilinin kim olduğunu biliyorum ve onun cezasını vermek de senin elinde” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak.

Emanet 11 Haziran özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 11 Haziran 2021 Cuma özeti fragmanı izle yayınlandı. Başrollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı, sezon finaline yaklaşan ve heyecanın giderek arttığı dizinin 200. Bölümü saat 19.00’da dizi severlerle buluşacak.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler