Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Emanet dizisinde sezon finali yaklaşıyor. Emanet 201. Bölüm fragmanı özeti izle 14 Haziran Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin 201. Bölümünde Yaman Kırımlı’nın “artık yalan yok, saklamak yok. İkimizde burada yüzleşeceğiz bu gerçekle, duymuyor musun ne dediğimi, ablanın katili benim diyorum sana” sözlerine karşı Seher, Yaman’a tokat atacak ve “yeter, yeter sus” diye haykıracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Emanet dizisinin yeni bölümünde Seher, duyduğu sözlerin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Yaman’a “yaşamım da, ölümüm de senin elindeymiş. Ölsem gözüm açık kalmadan bırakır gidermişim bu dünyayı” diyen Seher, gözyaşı dökmeye devam edecek. Yaman ise içinde bulunduğu zor durumdan dolayı büyük bir çıkmazın içinde kalacak.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler

Emanet 201. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 201. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayınlandı. 201. Bölümde Seher, parmağındaki yüzüğü çıkararak bu hikayeye son noktayı koymak isteyecek ancak aklına ablasının öldüğü gün gelecek. Yaman’ın yalan söylediğini anlayan Seher, o gün konakta olmadığını kendi kendine tekrarlayacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Yeni bölüme Yaman ile Seher’in konuşmaları damga vuracak. İkisi de büyük üzüntü yaşayacak ve Seher her şeyi bitirip konaktan ayrılmayı düşünecek.

Emanet 14 Haziran fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 14 Haziran Pazartesi fragmanı özeti izle yayına girdi. Sezon finaline sayılı bölümler kalan dizide heyecan giderek yükselirken, gerçeklerin ne zaman açığa çıkacağı sorusunun ise önümüzdeki bölümlerde yanıt bulması bekleniyor. Dizinin 201. Bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri