Kanal 7’de yayınlanmaya devam eden ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emanet dizisinin son bölümü yine çok konuşulacak. Emanet 203. Bölüm fragmanı özeti izle 16 Haziran Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin heyecanla beklenen 203. Bölümünde Seher’in Yaman’a karşı öfkesi daha da büyüyecek. Yaman tekrar konağa dönecek ve Seher “hiç mi haysiyetin yok senin, hiç mi utanmıyorsun, gururunda mı kalmadı” sözleri ile Yaman’a yüklenecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Yaman, ortada somut bir delil olmadığından dolayı serbest bırakılacak. Cenger ile konuşan Yaman, Seher’i korumak için yakınında durmak zorunda olduğunu söyleyecek. Aksi durumda onları koruyamayacağını söyleyecek. Seher ise bu savaşı kazanmadan bırakmayacağını ve Yusuf’u Yaman’dan alacağını dile getirecek.

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri

Emanet 203. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 203. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayınlandı. Dizinin merakla beklenen 203. Bölümüne Yaman’ın “kimse seni incitmesin diye dünyaları yakmaya hazırdım. Şimdi canını yakan da benim, ağlatan da. Buna dayanmak ölümden beter” sözleri damga vuracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Emanet dizisinin yeni bölümünde Seher, bir çıkış yolu bulmak için çabalayacak. Ali ile konuşup bir yol bulmaları gerektiğini söyleyecek. Ali ise bir yolu olduğunu söyleyecek. Seher’in yeni hamlesinin ne olacağı sorusu dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Emanet 16 Haziran özeti fragmanı izle

Emanet dizisi 16 Haziran Çarşamba özeti fragmanı izle ekranlara geldi. Başrollerini Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın paylaştığı dizinin 203. Bölümü Çarşamba akşamı saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler