Emanet dizisinin sezon finali olan 205. Bölümü ekranlarda olacak. Emanet 205. Bölüm fragmanı özeti izle 18 Haziran Cuma tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerle buluştu. Dizinin heyecanla beklenen 205. Bölümü olan sezon finali bölümünde Seher ile Yaman yine karşı karşıya gelecek. Seher, “bitti artık her şey bitti, biz yokuz senin için, ne Seher ne Yusuf. Ablasını öldürdüğün bir kadın, annesinin canına kıydığın bir çocuk var sadece, başka bir şey yok” sözleri ile 205. Bölüme damga vuracak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Emanet dizisinin yeni bölümünde Seher, Yaman Kırımlı’ya “duramam artık yanında, duramayız biz senin yanında” diyerek arkasını dönüp gitmeye çalışacak. Yaman ise arkasından “Seher” diye bağıracak ve Seher yüzünü Yaman’a döndüğünde “gidemezsin çünkü seni seviyorum” diyecek. Dizi severleri ekran başına kilitleyecek yeni bölümde Seher’in ne yapacağı, Yusuf’u alıp nereye gideceği sorusu yanıt bulacak.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler

Emanet 205. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 205. Bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım yayınlandı. Dizinin 205. Bölümünde Seher ve Yaman önemli kararlar verecek. Sezon finali yapacak dizinin son bölümünde heyecan daha da yükselecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Yeni bölümde Seher’in veda sözleri ve Yaman’ın sevgi sözleri ekranlarda olacak. Seher’in ne yapacağı, gidip gitmeyeceği, Yaman’ın bu durumda ne yapacağı da yeni bölümde belli olacak.

Emanet 18 Haziran fragmanı özeti izle Cuma

Emanet dizisi 18 Haziran Cuma fragmanı özeti ekranlara geldi. Başrollerini Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın paylaştığı dizinin sezon finali bölümü saat 19.00’da başlayacak.

halil ibrahim ceyhan aslen nereli kaç yaşında oynadığı diziler