Kanal 7’nin hafta içi her gün yayınlanan Türk dizisi Emanet’de heyecan sürüyor. Emanet 54. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Yaman, Seher’e karşı tehlikeli bir plan yapacak. Seher’i bekleyen tehlikenin ne olduğu sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Ali komiser ile karşı karşıya kalan Yaman, yeğenini geri almak için acımasız bir yol izleyecek. Yaman’ın planının doğuracağı sonuçlar ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Karamel Yapım tarafından çekilen ve proje-hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem isimleri yer alıyor. Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 19 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

EMANET 54. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI

Emanet dizisi son bölüm fragmanı tanıtımı olan Emanet 54. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümü yine büyük heyecan yaratacak ve dizi severleri ekran başına kilitleyecek.

EMANET YENİ BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI İZLE – EMANET 19 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Emanet 19 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizinin 54. Bölümü 19 Kasım Perşembe günü saat 19.00’de izleyicilerle buluşacak.