Kanal 7’nin sevilen Türk yapımlarından olan Emanet dizisi 55. Bölümü ile devam edecek. Emanet 55. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan hikayesini Nazmiye Yılmaz yazdı. Bir tarafta ablasının ölümü ile sarsılan ve yeğenine sahip çıkmak isteyen Seher, diğer tarafta ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman, geceyle gündüzün savaşı gibi bir mücadeleye girişecek. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanıyor. Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 20 Kasım özeti fragmanı ve tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu.

EMANET 55. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 55. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

EMANET YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET 20 KASIM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 20 Kasım özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Hafta içi her gün saat 19.00’da ekranlara gelen dizi Karamel Yapım tarafından çekiliyor.