Emanet 59. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin bir önceki bölümünde Seher ölümle burun buruna gelmişti. Nezarethanede yaralanan Seher büyük bir tehlike atlatmıştı. Yaman ise Seher’in yaralandığını öğrenince hemen harekete geçmişti. Erdal’a yakalanmamak için çabalayan Kiraz’ın neler yaptığı da geçen bölümün konuları arasındaydı. Emanet dizisinin yeni bölümünde de heyecan verici gelişmeler dizi severlerin beğenisine sunulacak. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00’da başlayan Emanet dizisi sürükleyici öyküsü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Emanet yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet 26 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Emanet dizisinin tanıtım ve yayın notları haberimizde yer alıyor.

EMANET 59. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet 59. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de yayınlanan dizi Karamel Yapım tarafından çekiliyor ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET 26 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 26 Kasım özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı ve Osman Aydın rol alıyor.