Emanet 60. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet son bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtım fragmanı büyük heyecan yarattı. Dizinin yeni bölümüne dair önemli ipuçlarının yer aldığı tanıtım kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişti. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın yüreklere dokunan hikayesi Kanal 7’de hafta içi her gün saat 19.00’da dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 27 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Yaman tarafından kurtarılan Seher, ona karşı büyük bir minnet duyacak. Ancak Yaman, bu minnetten çok rahatsız olacak. Seher’in övgü dolu sözleri, tüm gerçekleri söylemek isteyen Yaman için büyük bir gerilime sebep olacak. Gerçekler, Yaman’ın iki dudağının arasında kalacak. Abisi Erdal’a yakalanan Kiraz ise uzun zamandır kaçtığı tüm korkuları ile yüz yüze kalacak.

EMANET 60. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet 60. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma sunuldu. Karamel Yapım tarafından çekilen Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem isimleri rol alıyor.

EMANET SON BÖLÜM 27 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 27 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.