Kanal 7 ekranlarında Pazartesi ve Cuma günleri arasında izleyici ile buluşan Emanet dizisi 67. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 67. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem isimlerinin rol aldığı Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisinin senaryosunu Başak Yazı Odası hazırlıyor. Karamel Yapım tarafından çekilen Emanet dizisi, başarılı oyuncuları, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün Kanal 7’de yayınlanıyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 8 Aralık Salı fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin son bölümü Salı akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

EMANET 67. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – EMANET YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet 67. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dramatik sahneleri ile kendine bağlayan, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtan ve entrikaları ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Emanet dizisi duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunmaya devam ediyor.

EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET 8 ARALIK SALI FRAGMANI ÖZETİ OKU

Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 8 Aralık Salı fragmanı özeti yayınlandı. Annesiz ve babasız kalan Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Seher ve Yaman’ın öyküsü izleyicilerle hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında buluşuyor.