Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severler ile buluşan Emanet dizisinin 68. Bölümü Çarşamba günü saat 19.00’da yayında olacak. Emanet 68. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Emanet dizisinin son bölümünde Seher ve Yaman’ın hayatına aniden giren Ozan, ardındaki sırlar ile birlikte gelmişti. Yaman ve Seher ise Ozan’ın gizeminden habersizdi. Ozan’ın sırları Yaman ve Seher’i derinden etkilemeye devam edecek. Ali ve Kiraz’ın restleşmesi ve geri adım atmayıp inat etmeleri ise yaklaşan büyük sorunun haberciydi. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 9 Aralık Çarşamba fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı.

EMANET 68. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE – EMANET YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet 68. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Nazmiye Yılmaz’ın projesini hazırladığı ve hikayesini yazdığı dizinin senaryosunu Başak Yazı Odası hazırlıyor.

EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET 9 ARALIK ÇARŞAMBA FRAGMANI ÖZETİ OKU

Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 9 Aralık Çarşamba fragmanı özeti yayına girdi. Karamel Yapım tarafından çekilen Emanet dizisi dramatik sahneleri ile kendisine bağlamayı sürdürüyor. Başarılı oyuncuları, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile ekranlara gelen yapımda yeğenleri Yusuf’a sahip çıkan Yaman ve Seher’in hikayesi ekranlara taşınıyor.