Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisi 69. Bölümü ile yayında olacak. Emanet 69. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet son bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Türk dizisinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Emanet dizisinin yayınlanan son bölümünde, herkesin sıradan bir müzik hocası olarak tanıdığı Ozan’ın Seher’e olan takıntısı ortaya çıkmış ve bu takıntı Seher için tehlikeli bir hal almaya başlamıştı. Saplantılı bir kişilik olan Ozan, Seher’e aşık olmuş ve odasına gizli kamera koyup onu izlemeye başlamıştı. Diğer taraftan Kiraz’ın iş görüşmesi Ali’yi tedirgine etmişti. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 10 Aralık Perşembe fragmanı izleyiciler ile buluştu.

EMANET 69. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 69. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem isimlerinin yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 10 Aralık fragmanı özeti yayınlandı. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisinin senaryosunu Başak Yazı Odası hazırlıyor. Sevilen Türk dizisini Karamel Yapım çekiyor ve Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00’da izleyici ile buluşuyor.