Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerin beğenisine sunulan Emanet dizisi Pazartesi günü yayınlanacak 76. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Emanet 76. Yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Bir yanda ablasının ölümü ile sarsılan yeğenine sahip çıkmak isteyen Seher, diğer tarafta abisinin emaneti Yusuf’u korumak için her şeyi göze alan Yaman var. İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün savaşında tek kazanan aşk olacak. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi Kanal 7’de yayınlanmaya devam edecek. Ölümle burun buruna gelen Seher ve Yaman’ın akıbeti, Ozan’ın ne olacağı ve Kiraz ile Ali’nin durumu da yeni bölümde ekranlarda olacak. Emanet dizisi 76. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet son bölüm özeti tanıtımı (21 Aralık 2020 Pazartesi) Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu.

EMANET 76. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Emanet 76. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Yaman ile Seher’in yüreklere dokunan hikayesi Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayınlanacak yeni bölüm ile sürecek.

EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI İZLE 21 ARALIK PAZARTESİ

Emanet son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 21 Aralık Pazartesi tanıtımı Kanal 7 aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönettiği dizinin hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait.

EMANET DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTER İSİMLERİ

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman)

Sıla Türkoğlu (Seher)

Berat Yusuf Özkan (Yusuf)

Gülderen Güler (Kiraz)

Melih Özkaya (Ali)